Agility- En livsstil

Living the dream

Veterinären idag

Kategori:

Hade tid hos veterinären idag med Keenay. De va dax för att ögonlysa och röntga höft och armbågar.
Gick en morronrunda med alla hundar och åkte sen till Tina. Eller jag kom inte så långt för de va en snövall bakom bilen så fastnade. Men de kom förbi två snälla killar som höll på att ploga och hjälpte mej! Jättesnällt!:)
Menmen och på vägen till Tina så körde de förbi en bil assnabbt och la sig framför mej och polisen efter och typ trängde bort mej haha. De tog ganska lång tid innan han stannade..
Sen kom vi fram och då gick vi med Keenay och Nelli och sen kollade vi på gamla filmer från tävlingar. Sen blev klockan halv 1 så åkte till veterinären då.
Vi fyllde i massa papper om hundarna och så och de fick ögondroppar och igen efter 10 min. Sen fick vi gå in på ögonlysningen. Keenay va jätteduktig och stog stilla när de lyste honom. Han har bra ögon. Skönt att höra! Gröngul botten eller vad de nu sa och de va normalt. Nelli hade orange botten med fräknar i, ganska ovanligt men även hon har bra ögon.
Sen in på röntgen och de fick lugnande direkt och somnade direkt. Nelli fick börja och de gick bra, men svaren kommer nästa vecka. En veterinär kollade extra på Nellis knä för de knakar ibland, men de va inget onormalt. Skönt!
Sen va de Keenays tur och får svaren nästa vecka på han med. En nervös väntan!
När han va klar fick han uppvakningaspruta och han va så söt när han vaknade! Så vinglig. Fast de va inte så kul för han blev rädd och gnydde och så:(
Sen åkte vi till arken zoo och jag köpte en piptennisboll, några torkade leverbitar, några frysta revben, gröna bajspåsar och 10 st korvar vom och hundemat. Keenay har gått ner 1 kilo:( nu ska vi jobba på de!!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: