Agility- En livsstil

Living the dream

Brukshundklubben

Kategori: Allmänt

Där va jag Andie och Keenay igår. Vi tränade lite agility, hade med mej Andie i hopp om att de skulle vara någon mer där, men de va de självklart inte. 
Keenay - Tränade alla hindrerna och de gick jättebra! Han stannade mkt bättre på kontaktfälten och sprang igenom säcktunneln som ingenting =D Träna på en bana som bestod av balansbommen, raktfram till hopphinder, vänster hopphinder, raktfram säcktunneln, raktfram hopphinder, vänstersväng svängd tunnel, vänstersväng däcket, rakt fram hopphinder, höger hopphinder, höger a-hinder.
Han va jätteduktig! Följde mej jättebra, men han är ju så kvick! Svårt att hänga med.

Andie- Gjorde samma bana med henne och hon är så duktig så! Hon tvekade på säcktunneln, men de är inte så konstigt eftersom hon inte har gått igenom den förut. Men hon gjorde de tillslut så. Hon va helbusig och betedde sig som en lite valp. Keenay hade skitkul när de fick busa av sig efter passet.

När jag kom hem så cyklade jag typ 45 minuter med Keenay.

Idag så har jag cyklat runt Kroxås med Keenay, vet inte hur lång tid de tar, men de e långt och asjobbigt! Keenay älskar den rundan iaf =D Stannade på Kroxås och då träffade jag Matthias, Maria och Andreas. Hälsade på alla kalvarna sen drog vi vidare.

När jag kom hem så kom Katja hem efter ett tag och då drog vi till affären och köpte glass^^

När vi kom hem så cyklade jag med Andie. Jävlar vad taggad hon blev när hon förstod vad vi skulle göra! Helt sjukt hur högljud hon kan bli. Jag satte på henne en sele så hon kunde dra mej för de är de hon älskar mest. Hon va i himmelriket när hon fick dra =D När vi kom hem så fodrade jag och Katja och jag och Keenay visade Katja hur duktiga vi har blivit på hoppbanan =D

Agilityträning torsdag

Kategori: Allmänt

Idag va de den roligaste gången hittills! =D
De började med att när jag va halvvägs dit så kom jag på att jag hade glömt hans leksak... Men de löste sig bra iaf. Han gillar att leka med mej så. När vi kom fram så gick jag en runda och sen väntade vi, vi va först som vanligt. Medans jag stog och väntade så höll Stina och Micke på att bygga banan och varje gång dom gick förbi Keenay så ställde han sig på bakbenen och pep. Och varje gång så sa Micke "han är så skön den där hunden hahaha".
Sen drog de äntligen igång. De va 2 borta den här gången så vi va bara 4 st i min grupp. Perfekt =D
Våran grupp började med att gå över A-hindret 1 gång var och Keenay skötte sig jättebra!
När alla hade gått över den så va de dax för balanshindret. Jag satte Keenay i ena änden och sa upp. Han kutade upp och sen efter halva så blev han osäker och tittade ner och sen hoppade han ner. Vi gjorde om och då gick han hela vägen och stannade med 2 tassar i gräset och 2 kvar på hindret. Jättebra! =D När vi väntade på våran tur igen så hoppade vi däcket, hopphinder och gick i tunnlar. Han va jätteduktig och verkligen suger på hindrerna =D
Sen blev de våran tur igen och den här gången va han inte osäker och klarade de galant. Han springer assnabbt över den så jag går ju kuta ju !=O
Sen blev de lite väntan igen och då tränade vi på slalomen. När jag går på höger sida om den så går han perfekt och jag kan gå rakt fram. När jag går på vänster sida så blir han tveksam, så jag frågade Stina vad jag gjorde för fel och hon sa att jag skulle sänka ena handen och sakta ner lite. Då gjorde han de klockrent! =D
Sen gick vi in och fikade och då började de att ÖSREGNA! Tur att de va fika då=) Under fikan så gick vi igenom de hindertyperna som är kvar och de ska vi träna på nästa gång. De är alltså bara vippbrädan kvar.
De regnade fortfarande men vi gick såklart ut ändå! Keenay blir så busig av regn.
Vi bytte station och våran grupp skulle träna på säcktunneln. Micke höll upp säcken och jag satte Keenay innan tunneln så sa jag tunneln men han gick runt. Vi gjorde igen men med fart och då va de inga problem. Vilade lite och sen blev de vår tur igen och då höll han inte upp tunneln. Keenay tvekade första gången men sen va de inga problem! =D Han sprang igenom den flera gånger =D Sen hoppade vi lite hinder och sen blev de vår tur igen. Då satte han ett hopphinder framför och ett bakom. Keenay gjorde de galant, som om han inte har gjort annat =D
Sen va de slut på kursen och folk började gå. Men inte jag! För Micke sa att Keenay "är så jäkla duktig" så vi fick en specialuppgift!
De va ett hopphinder, högersväng till tunnel som va böjd, upp några meter vänstersväng till hopphinder, rakt fram till säcktunneln och vidare rakt fram till hopphinder. Första gången gick de bra, han gick väldigt nära mej i vänstersvängen men de gick bra. När jag gjorde andra gången så gick han på vänster sida av mej istället för höger sida av mej i vänstersvängen. så jag frågade hur jag skulle göra. De sa att jag har en så grymt smart och känslig hund som jag kommer att kunna styra med kroppen och utan ord sen. Men han är så duktig så jag ska börja redan nu. Så de sa att jag hade vänsterarmen för långt fram. Jag gjorde igen och höll bort den handen och gissa vad. Han gjorde rätt då! =D
Fatta vilken grym hund jag har! Nästa gång så ska vi få lite svårare uppgifter =D  Jag blir så glaaad när jag är där för båda tränarna bara öser beröm över oss och de är övertygade över att Keenay och jag kommer att komma långt inom agility!
=D

Agilityträningen i måndags

Kategori: Allmänt

Har varit så seg i veckan så jag har inte pallat att skriva om de här kommer de iaf...

Gick som vanligt en liten runda innan. Medan jag väntade på att alla andra skulle komma så pratade jag med några andra som skulle gå en annan kurs. Dom tyckte han har blivit så stor! Dom blev helt chockade när jag sa att han nyss blivit 1. För de känns som de bara va några dagar sen vi pratade om när jag skulle hämta honom. Helt sjukt hur snabbt tiden går!
Sen kom, hmm jag vet inte vad hon heter! Hennes hund heter Singa iaf. Hon och Keenay fick hälsa lite, men Singa blev sur... Sen började träningen! Micke va på jobbet så de va en vikarie med istället. Med henne så tränade vi på däcket och de gick jättebra! Han va lite osäker i början så han stannade 2 ggr. Men jag väntade ut honom så hoppade han tillslut. Den 3dje gången så va de som att poletten föll ner och han hoppade direkt. Sen va de inga problem så vi la till ett hinder innan och han hoppade kalas. Fick även göra andra övningar, tex hoppa hindret, rakt fram till däcket och sen runt tillbaka till däcket. Han va gryyyym!

Med Stina tränade vi på A-hindret. Han va helt taggad och de enda han ville va att springa uppför rampen =D Vi satte en godisskål nedanför hindret så han skulle stanna med bakbenen på hindret och frambenen nedanför. Han gjorde de klockrent och jag klickade och han fattade direkt. Inte så mkt mer att säga om de mer än att han va awesome =D

Medan jag väntade på min tur så tränade jag själv på tunnlar, hinder och slalom. Tunnlarna och hinder tränade jag på samtidigt och han är så smart min fina. Han är jääääkligt snabb! Svårt att hänga med.
Slalomen går stadigt framåt! Jag har flyttat mej nån meter ifrån nu och har börjat att vänta mej om.

Tänk så..

Kategori: Allmänt

..töntigt glad man kan vara en hel dag bara för att de är agilitykurs på kvällen =D

Keep it up

Kategori: Allmänt

Cyklade med Keenay till Kroxås idag =) Aaaas jobbigt på vägen dit! Men kul va de =D Träffade Noah, Daniel, Madeleine, Andreas och Kenneth där. Hälsade på Hamna oxå såklart.

Glömde skriva att igår när jag cyklade med Andie och Keenay så träffade vi ett rådjur. Andie blev wild in crazy och Keenay brydde sig inte! Älskar att jag har 1 hund iaf som inte är en jakthund.

Sitter och kollar på världscupen i hoppning och Rolf-Göran Bengtsson är felfri och går upp i ledningen! Awesome!

Cyklade i åskan

Kategori: Allmänt

Andie och Keenay fick följa med på en cykeltur=D Snacka om att Andie blev glad! Hade glömt hur jäkla snabb hon är! Sjukt!

Because I love my dogs <3

Dagens träning

Kategori: Allmänt

Idag tog jag med mej Keenay och Kharma och åkte och handlade på ica. Sen vidare till djurmagasinet och köpte ett retriverkoppel så jag slipper använda Keenays koppel åt fel håll. Blev ett svart i nylon. Sen åkte vi till brukshundklubben. De va några människor där med massa schäfrar och tränade. På parkeringen så va de en hundtransport med massa hundar skällande och Keenay blev skiträdd.. Men han lugnade sig och vi gick en runda på 5 minuter kanske och sen in på agilityplanen.
Jag satte fast Kharma och började att träna slalom med Keenay. Han va jätteduktig! Behöver nästan inga hjälper nu =D Jag har även lagt till slalom som kommando. Sen va de Kharmas tur och hon förstod! Med hjälp men trodde inte ens hon skulle förstå då. Kanske blir en start med henne i hoppklasser sen =)
Sen fick Keenay springa igenom tunnlar som han älskar! Kharma gillar inte riktigt tunnlar, så instängt för hon slår ju i ryggen om hon inte hukar sig. Min stora tjej.
När båda gjorde ordentligt så gick vi till hopphindrerna. Gjorde samma bana som i torsdags och de gick mycke bättre nu! Hoppade lite andra banor oxå.
Kharma hoppa ju allt jag pekar på. Ju lägre de är ju segare går hon. De va ju bara 55-60cm så de gick saaakta, men hon hoppade allt jättebra =D

Nu har jag beställt ett retriverkoppel i läder btw. Nylon är så fult.

Agility

Kategori: Allmänt

Igår va de agilityträning igen! =D Askul!
Jag gick en runda innan och sen började de. Stina visade slalom med sin hund, hur vi skulle träna lix. Jag sa att jag redan har börjat och de va superbra tyckte dom! Efter de så visade de oss en och en. Medan man väntade på sin tur så gick våran grupp i tunnlar. Keenay älskar tunnlarna! Heltokig blir han av lycka när han får springa igenom =D
Sen blev de min tur. Man skulle gå baklänges längstmed slalomen och visa hunden lite med handen. Keenay fattade direkt och jag fick gå på andra sidan oxå. Jag va den enda som fick de=D Smaart hund (Y)
Sen sprang vi lite till i tunnlar och jag lät han hoppa lite och sen gick vi in och pratade om nästa gång. Då ska vi lära in däcket. De kmmer bli roligt =D
Sen gick vi ut igen och jag tränade slalom och jag kunde gå helt rätt upp och han gick slalom genom hela alldeles själv =D När han tvekade så väntade jag bara ut honom och då gjorde han rätt tillslut =D=D Mej glaaaad.  Sen va vi med Micke och hoppade en liten bana. En 4kant med hinder på varje sida. Man skulle hoppa rakt fram, svänga vänster eller höger och ta rakt fram igen. Keenay va strålande. De va skitsvårt att hänga med honom och hinna visa vägen. Men de gick bra. De ska jag träna på i helgen och även slalom har jag tänkt. Tänkte åka dit imorrn, om de e hyfsat väder =D

Träning

Kategori: Allmänt

Tränar slalom för fullt här! Han är så bra för han säger verkligen till tydligt när han inte orkar mer =) Han förstår att han ska igenom pinnarna som jag har ställt som en rektangel. Han ska igenom de 2 kortaste luckorna så att säga. Men han förstår de inte från alla vinklar ännu och de är där vi tränar nu.
Va ute för nån timme sen och tränade några minuter och han tokdäckar när vi kommer in så de verkar vara väldigt mkt information att ta in för honom. Men han tycker de är så grymt roligt =D

Agilitykurs

Kategori: Allmänt

Igår va jag ju på agility, de blev sent så hann inte skriva igår..
Jag åkte dit 30 minuter tidigare så jag skulle ha tid att visa honom runt och gå med honom innan. Jag va jätteorolig över att ha honom lös, tänk om han bara skulle vilja leka med de andra hundarna hela tiden!
Flera kom efter ett tag och sen började de iaf. Vi lämnade hundarna i bilarna och gick in. De va 2 ledare Micke och Stina(?). De presenterade sig själva och sen berättade de om regler och sånt. De sa att man inte fick ha någonting på hunden när den skulle göra ett hinder på banan, så när vi hämtade dom sen så tog jag av selen och halsbandet och hade bara kopplet som en snara runt hans hals. De är så jobbigt att ta av halsbandet på honom så gjorde så iställe. Vi gick en runda och sen satte vi igång. Vi blev indelade i 2 grupper. Min grupp började med att hoppa ett hinder. Keenay gjorde de alldeles galant! När de va min tur igen så fick vi hoppa 2 i rad då och de gjorde han oxå alldeles galant. När de blev min tur igen fick jag hoppa 2 i rad med honom igen och han va superduktig! Heltaggad! Sen fick vi gå till tunnlarna. Jag har ju lärt honom de med min egna tunnel hemma men jag va osäker på om han skulle komma ihåg. Så hon sa att jag skulle lägga honom precis intill och gå till andra sidan av tunneln och få ögonkontakt och sen ropa, men han gick runt! Då gjorde jag som jag gör hemma. Bara sa tunnel och då gick han igenom! Sen va de inga problem. Han gjorde de klockrent varje gång!
Vi gick först igenom en kort tunnel och sen en lång och sen fick jag prova en böjd oxå för han va så duktig =D Sen gick vi in och pratade om vad vi skulle göra nästa gång och lite sånt.
Jag är jättenöjd med honom! Han tyckte de va så roligt =D=D

Cykling...

Kategori: Allmänt

..som vanligt =)
Va ute med Keenay i duggregnet i fredags. Cyklade mkt i skogen så blev typ inte blöt =) Kan ju konstatera att mammas stadscykel verkligen inte är en cykel att cykla med i skogen! Katja ringde så fick cykla 1-2km med bara 1 hand. I sånna situationer så tänker jag på Andie. Andie är ett kontrollfreak så när jag släpper fokusen på henne och gör nått annat tex pratar med någon så tar hon för givet att hon får göra vad hon vill så jag blir så himla glad när Keenay lyssnar lika bra ändå! Nått måste jag göra rätt i hans uppfostran iaf =D

Andorra är ju som sagt aggressiv mot andra hundar. Eller aggressiv är hon väl inte. Hon är så osäker och visar de genom att vara aggressiv. Jag har länge velat ändra på henne, visa henne något bättre men har inte riktigt vetat hur jag ska göra. Jag blir för frustrerad och har velat ha resultat direkt.
Den senaste tiden så har jag kollat på flera säsonger av Cesar Milan och blir riktigt peppad på att lära Andie! Jag kommer göra enligt Cesars metoder. Jag har tränat enligt många andra metoder, men ingenting biter på henne. Några "problemlösnings experter" sa att de va ingen ide att ens försöka med henne.
Idag började hennes rehabilitering! Jag och Katja va ute och gick med hundarna och gick förbi en hundgård där flera hundar stog och skällde. Andie blev uppstressad direkt när hon hörde dom och då fick Katja ta Keenay i koppel så han inte stör mej och Andie. Jag stannade några gånger tills hon blev lugn och då gick vi igen. När vi kommit mitt emot hundarna så hon såg dom så stannade vi. Jag la henne ner och hon skakade, morrade och va på helspänn. Jag la henne ner helt på sidan och varje gång hon lyfte sitt huvud så satte jag handen på hennes huvud så hon la ner de igen. Tog kanske 3-4 minuter innan hon drog en djup suck och la sig helt på rygg och tittade på mej med nöjda ögon. Då klappade jag henne och sen gick vi och då ignorerade hon de fortfarande skällande hundarna totalt! Mej = glaaad! Jag lyckades!
Vi gick förbi helt och jag ville göra de igen, för träningen skull. Katja och de andra hundarna väntade och jag gick tillbaka med Andie. Hon va väldigt mkt lugnare med hon va fortfarande stressad när hon såg hundarna. Jag satnnade på samma ställe och gjorde samma sak igen, den här gången tog de bara nån minut innan hon suckade och blev hellugn. Då gick vi.
Sen gick vi förbi mitt jobb och hälsade på. andie älskar bebisar av alla arter =D
Sen gick vi vidare hem. Och på hemvägen är de en till hundgård med en hund som ser ut som en stövare i. Och den skäller/ylar konstant! När vi kom inom synhåll för hunden så satte den igång och då blev andie spänd och osäker direkt. Jag såg till att hon kollade bort från hunden och la henne ner. Jag satt, som alltid, mellan henne och hunden. Hon suckade och la sig på rygg efter kanske 2 minuter och när vi gick sen så ignorerade hon hunden och tittade på mej istället!
De va så roligt att se hennes förvandling! Jag lyckades! Jag kunde få henne lugn. Jag kunde göra så hon litade på mej!
Har som sagt testat alla metoder och de är bara Cesars metoden som verkar funka! Hon behöver en stark ledare så hon vet sin plats. Så hon vet att hon inte behöver vara osäker för att andra hundar kommer aldrig att göra henne illa, för de är jag som tar hand om de. Inte hon!
Ska bli jätteroligt att fortsätta hennes rehabilition och se hur långt jag kan gå med henne! Målet är att kunna gå med henne på stan utan att hon bryr sig om andra hundar.
Jag längtar till nästa pass! =D

Imorgon så ska jag på agilitykurs med Keenay!
Ska bli skitroligt då jag har sett fram emot de i 2 år nu! Ja Keenay är bara 1 men tänkte ju försöka med Kharma innan. Men hon slipper nu. Hon tycker ändå inte att de är kul.

Ni undrar säkert varför jag aldrig cyklar med de andra hundarna. Andie cyklar jag inte med för hennes leder är inte de bästa. Kharma tycker att de är skittråkigt! Rigo är inte min hund.
 Skriver ett inlägg imorgon om hur de gick på kursen =D

Saker som gör en glad

Kategori: Allmänt

Keenay är en av de som gör mej glad. Och idag gjorde han de igen!

Cyklade med honom i skogen och han är ca 10 meter framför mej. Jag tittar neråt för de e så jobbigt att cykla där och då gör jag så.. haha, aja. Jag hör iaf nått ljud så jag kollar upp och då är de en hund några meter ifrån Keenay. Hunden drar av sitt koppel och kutar mot Keenay. Jag ropade på Keenay samtidigt och han kom som ett skott till mej!! Hunden går fram till Keenay, men hundens signaler avslöjar att de är en snäll hund så jag låter de vara. Ägarna kommer efter nån minut och tar sin hund. Jag säger att de är okej om de vill släppa sin och de vill de. så Keenay och Atlas som han heter fick leka ett tag. De va en labradorhane som va 1½år. Keenay tyckte han va läskig för han lekte så hårt, men de gav sig och keenay blev busig. När jag sa att de va okej så gick han och hälsade på ägarna. Så glad att han inte sprang fram av sig själv utan frågar först. men atlas fick iaf ett ryck och drar lång bortåt på stigen och Keenay efter. Jag tycker inte att de är okej att han går så långt så jag ropade och han kom åter igen som ett skott! Mej glaaaad! Atlas vände när han märkte att Keenay inte va med honom. Han kom iaf tillbaka, fast utan halsband. Sen så cyklade vi vidare.
Jag är så himla glad att jag har lyckats med iaf 1 hund! Han lyssnar och han väljer mej framför allt annat. Sånt gör mej så glaaad så jag skulle kunna skrika de rakt ut! =D

Diablo

Kategori: Allmänt

Ja jag har bilddagboken. Eller dayviews som den nu heter. Kollade igenom den härom dagen för att ta bilder på Hamna därifrån och ladda upp här. Självklart slutade de med att jag läste de sista veterinärbesöken med Diablo.
Jag vill ta alla veterinärtexter jag har skrivit där och ladda upp här. Fast i samma inlägg. Med datum. Hans sista tid lix. men jag kan inte de ännu. Så fort jag ser en bild på honom så rinner tårarna i princip, lite svårt att se vad man gör då.

At exact that moment I prayed to a god that i dont even believe in.

De finns så mycke jag skulle kunna skriva om dej. Hur mycke som helst. Jag kände dej i 7 år och 5 månader. Och jag tänkte på dej 1 år innan du blev min. Även om jag bara träffade dej ett par gånger.
Jag kommer ihåg den första ögonkontakten vi fick. De va verkligen kärlek vid första ögonkastet. De är på grund av dej som jag tror på de. De va bara kärlek lix.
Och så rätt jag hade.

När jag orkar, kan så ska jag skriva mer om dej. För de är bara så här långt jag kan skriva om dej just nu. För sen så rasar min värld. Igen.

Diablo- the one and only <3

Nya saker

Kategori: Allmänt

Idag beställde jag 2 nya selar och ett halsband till Keenay. Han har ju bara en sele och den använder han i skogen. Jag vill hålla isär lek-i-skogen selen och jobba selen. Därför jag köpte fler. Den enda ser likadan ut, en hurtta y-sele. De andra är en vanlig bröstsele, oxå hurtta. Halsbandet är svart läder, halvstryp och rundsytt.

Gillar stilrena saker. Svart och vitt. Me like. Tur för mej att han är svart vit^^ haha

Fick uppfödarbilder på världens bästa hund för nån dag sen!! Nämligen på en bebis vid namn Andorra. Hon är ju löjligt söt sessan.

Bilder på finaste hamna Noma

Kategori: Allmänt



Måste ta en ny bild på honom, han är pytteliten på bilderna ju!

Hamna Noma

Kategori: Allmänt

Hahahaha idag va nog den roligaste dagen på länge, trot eller ej! ja jag är weird som tycker att de är kul när djur är lite dumma som andra skulle kalla de.
Jag gav honom morötter idag som han verkligen älskar. Han belv galen och hoppade upp med frambenen på mej. Så jävla söt. Stog kvar hos honom för att han inte skulle vinna lix och han försökte hoppa lite till, men han är ju som en öppen bok att läsa så de va bara att flytta lite på sig. Askul!

Ja, jag är inte som alla andra. De flesta skulle nog bli livrädda och fly ut ur hagen fortast möjligast, men inte jaaag. Jag står kvar och myser(A)

Världens finaste

Kategori: Allmänt

Kharma <3

Bäst jag skriver de jag tänkt innan jag glömmer

Kategori: Allmänt

De har fötts lite nya kalvar nu på jobbet och jag är käär. Igen. De är 3 st som är så underbart fina! Om jag skulle haft kor så skulle jag ha köpt dom.

I torsdags så va jag ju på bio och såg American pie: Reunion. Jag säger bara: aaawesome. Som alla andra American pie filmer!

I fredags så gick jag promenad på hundarna och andreas följde med. Mötte 2 hundar varav 1 lösspringande som dom inte hittade! Och den sa dom va aggressiv mot andra hundar. Gr8! Men tillslut så fick dom tag på henne och vi gick förbi. Andie skällde ett par gånger, men hon har blivit så mkt bättre! Jag vet vad jag ska göra nu lix. När vi hade kommit föbi 1 meter typ så släppte jag Keenay direkt. Han är så grym min prins!

I går... vad fan gjorde jag igår!? Just de! Katja och jag gick runt Kroxås med hundarna. Alla lösa den största delen och de gick awesome! Inte så mkt mer att säga om de. Va ute i ca 1½ timme.

Idag har jag varit ute nästan hela tiden med hundarna. Förstå fodrade vi Lillan och Heidi och sen va vi nere i sommarhagen och lekte. Släppte in alla utom Keenay för tränade med honom. Idag bara förstog han. De sa klick! han satte sig ner självmant varje gång jag stannade! Så roligt när man ser framstegen! Han är även duktig på att stanna. Både liggande och sittande. Är så stolt över min bus!
Har jag sagt att agilitykursen börjar den 15 april oxå? så 1 vecka kvar bara! Längtar!
Efter Keenayträningen så lekte han och jag med pinnar och hans älskade fotboll. Sen fick de andra komma ut och vi gick ner till sommarhagen igen och Keenay badade i ån och de andra ville bara doppa tassarna.
Jag har tagit in asmycke ved också! Skönt att ta in mkt, men de e så tråkigt...
Lägger in en bild på världens finaste Kharma sen oxå =D

I´m standing where you left me...

Kategori: Allmänt

Jag har aldrig känt mej såhär när någon har dött förut. Du betydde så otroligt mycke för mej. De känns som att jag rör mej som i slowmotion och allt annat går så snabbt. Veckorna bara rinner iväg och jag står kvar precis på samma plats. Jag visste de i nästan 1 år, innerst inne. Men när jag verkligen förstog var när du blev halt den där turen i skogen på sommaren. Jag visste direkt att de va den gamla skadan, även oom du inte visade samma symptom. Veterinären va positiv men på hemvägen så visste jag. Vi åkte dit en gång till och då hade jag bestämt mej att ditt liv skulle få avsluta. Veterinären blev chockad först men såg sen när du sprang hur halt du var, trots behandling. Vi åkte hem och en tid beställdes. Den 25 november. När du fick den sista sprutan så ramlade du halft, du höll upp huvudet med bakbenen hade vikt sig. Då satte jag handen i din panna och sa att jag älskar dej och att de är okej. Där står jag fortfarande, med handen i din panna, samtidigt som veckorna rusar förbi.
Jag har dej här hos mej, men de är verkligen inte samma sak. Kan fortfarande tänka att jag ska gå ut till hagen och klappa på dej. När jag sen kommer på de lika snabbt som jag tänkte de att du inte finns så känns de...tomt. Ett stort hål i mitt hjärta har du lämnat efter dej och de går inte att fylla de med något annat. Även om hundarna betyder allt för mej nu så finns de ändå en stor plats kvar, till dej.

I have never felt this way before. I'm standing right where you left me. On the exact same spot, with my hand on your forehead. Telling you it's okay over and over again.

Hatar oseriösa folk

Kategori: Allmänt

Lillan och Heidi har varit sålda i flera veckor och skulle hämtas i mars, men igår sa hon att hon inte kan ha dom! Allt va ju klart ju!
Så la ut en annons i morse och har redan fått 4 svar! Så de blir nog lätt att sälja dom, men ändå.

awesome

Kategori: Allmänt

Haft haft en awesome helg som började i fredags. Åkte då till Cec eftersom hon blev 18 i torsdags!! =D Äntligen! Va hemma hos några av hennes kompisar på fredagen och sen blev de utgång. Sen vidare hem till nån annan när de stängde. Kom hem 04.30!
Lördagen va de en lång morron. Mådde iaf bra =) De blev mat och fika och sen drog vi hem på förfest hos nån. Sen vidare till Takida! De va... ehm.. spännande kan man la säga. Vet inte när vi kom hem igen.. På söndagen så fyllde iaf min hund år! Hela 1år =D
Min älsklings Keenay<3