Agility- En livsstil

Living the dream

Oh what did u do?!

Kategori: Allmänt

Jag betalade nyss väldigt mkt pengar!
Jag köpte
1 tävlingtäcke till Keenay
1 lektäcke till Keenay
1 jacka utformad för agilityförare till mej
1 termobyxor för agilityförare till mej
Och! Och mina vänner
HUNDDAGISUTBILDNINGEN!!!!!!!!
 
Nu jävlar ska här pluggas. Den är 2veckor - 3 månader lång. De beror på hur snabb man är och jag ska plugga satan! Vill verkligen de här.
 
Men nu kan man ju säga att jag e FATTIG!
Menmen, worth it! =D
 
 
 
Idag är de 10 månader sen jag såg honom vid livet sista gången. 10 månader sen jag rörde hans päls, drog fingrarna genom hans svans. Kände hans andetag mot min kind, kände hans hjärtslag.
10 månader går fort. De känns som jag stog där med hans huvud i min famn för bara nån vecka sen.
Nu står han på min sängbord. I en urna.
Jag kommer aldrig att glömma honom. Aldrig.
 
De skulle aldrig ha blivit vi om mamma hade bestämt sig föratt köpa ponny till mej. Om vi hade letat annonser och så så hade jag inte ha valt dej. Jag skulle ha valt en tävlinghäst, vilket du inte var.
Du va den ingen ville ha.
Men nu skulle jag inte få en ponny. Men på nått sätt så blev de så ändå. jag träffade dej. Blev kär.
Men mamma sa att han va för farlig tills vi en dag stog i stallgången. Du, jag och mamma och jag sa 
"mamma, jag vet att han aldrig skulle skada mej."
 
De va de som fick mamma att köpa honom. Hon va livrädd för hästar då, men på nått konstigt vis så litade hon på dej när du va med mej.
 
Och jag hade rätt. Du skadade aldrig mej. Du fanns alltid där för mej. Alltid.
Jag skulle ha köpt en tävlingshäst, men istället så fick jag en bästa vän. En vän jag aldrig glömmer.
 
Diablo <3 the one and only.
1993.01.01-2011.11.25
<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Agilitytävling!

Kategori: Allmänt

Ååååå igår fick jag Keenays tävlingslicens i SKK och de betyder att jag kan börja tävla! Har anmält oss till våran allra första tävling. Den är den 29 och de är DMet i södertälje. Vi får se om vi får vara med i laget, blir inte förvånad om vi inte för jag vet att de andra hundarna som har sökt dit är mkt mer erfarna än oss.
Men individuellt ska vi iaf vara med. Både i agilityn och i hoppklassen.
 
Vi har ju gått kurs nu i 4 veckor och de går asbra! Han är så grym min lilla vovve. Får hur många tips som helst om hur jag ska stå,  gå och peka för att de ska bli rätt och när jag gör rätt så gör Keenay rätt =D

Utställning

Kategori: Allmänt

Åkte på utställning med Tina idag och de gick jättebra! Skulle inte ens få vara med för han har ingan stamtavla för att föräldrarna har inte vallprov. Men eftersom de bara va en inofficiell drive in så fick vi som tur va!
Utställning vill jag hålla på med med min nästa hund vet jag iaf.
 
Keenay fick bra kritik och han fick ett förstapris och kom vidare till rasfinalen, men de va bara han som va bordercollie så fick vara med i öppen klass och där kom vi 9 eller nått sånt av 17 st. Är väldigt nöjd med min bebis! Han skötte sig jättebra hela tiden.
 

Har inte bloggat på väldigt änge men här kommer de..

Kategori: Allmänt

Sitter ensam hemma. Hemma. De va längesen jag kunde säga hemma om ett ställe. Men finally så sitter jag här, hemma. Vi har kommit i hyfsad ordning men de e ändå ganska mkt kvar. Jag har tex inga garderober än. De känns så jävla bra de här!
Igår gick jag och Kharma och hälsade på ena grannen. En ung pensionär som köpte gård för 2 år sen och renoverar hela skiten och de blir skitsnyggt! Jag är allt lite avis...Han hade en hund som typ e världens räddaste. En 7månaders bordercollie/golden tik. Han har oxå 3 hästar och massa höns.
 
Igår ganska sent så la jag ut en annons på Rigo. Idag startade jag om mobilen för den hade hängt sig typ och då fick jag 8 mail och en jäkla massa sms om rigo! Såå jag åkte och hämtade honom på fm hos Sebbe som har passat honom och så kom de en familj och kollade på honom vid 13.30. De verkar skitbra och Rigo gillade dom fast rigo gillar ju typ alla så..
Imorrn kl 9 så kommer de en till familj och kollar på honom. Hoppas de oxå e bra så man har nått att välja mellan.
Har endel andra mail att gå igenom oxå. Får se vart han hamnar.
 
Imorrn ska jag på tro de eller ej, men utställning med Keenay! Ska bli skitkul! De e en drive in i enhörna. Hoppas alla hans papper e bra så vi får vara med men de ska inte vara några problem vad jag vet. Men de ska bli skitkul att få en bedömning på honom.
 
Jag har skickat in en ansökan om en tävlinglicens till SKK och jag hoppas att jag får den nästa vecka. Om jag får de så ska jag och Keenay tävla DM den 29. Eller för mej och han blir de en träning, för de e våran första isf. Skulle vara kul om jag hinner få licensen!
 
I november så åker mamma och Katja till tanzania. Då blir jag ensam med djuren. Jag vet inte riktigt om jag tycker att de e bra lr inte. Men antar att de e bra. Nu har jag hittat en utbildning jag ska, observera SKA gå! Min dröm e att passa hundar. Hunddagis typ.
 
Snart har de gått 10 månader och jag saknar fortförande Diablo så mkt att jag inte ens kan skriva den här raden utan att tårarna rinner... =(
When will it stop?
 
 
 
De e tur att har mina älskade iaf..