Agility- En livsstil

Living the dream

It´s time

Kategori: Allmänt

Då va de klart! Nu har vi hittat ett hus som passar in på ALLA våra punkter. Landet, hundgård, stor tomt m.m
Vi flyttar den 1 oktober och då får vi även 3 katter till. Cassi har jag ju redan, Milo följer med huset, farfars katt Musse fick vi och sen Pluto som är en kompis kompis katt.
Smilla börjar jag även träna då. Hon är en labrador som ägs av min moster.
Livet börjar igen i oktober känns de som! Jag har ju lite agilityhinder som jag kommer att stätta upp på tomten.
 
De senaste tävlingarna då, hur har de gått?
Det har gått awesome! Han tröttnar aldrig=D Han är precis som jag. Våran höjdpunkt va i Visby. Då kom vi 2a och fick pinne i 3 klasser och vann den sista klassen! Riktigt roligt! Sörmlandscupen går även bra den. 4 nollade lopp och 1 disk och 1 5felare,
Rallyn går bra även den. Vi har varit iväg på 2 tävlingar och blivit godkända på båda. Nästa rally är den 7 september i Norsborg.
 
Till de som tror att kör över Keenay med tävlingar kan lägga ner de tankarna direkt. Aldrig att jag skulle starta en tävling om han inte vill, gäller såklart träningar också.
 
Han går alltid först såklart. I våras började han gå ur slalomen för vad jag tror va överträning och då la jag ner direkt. Han vilade och kom tillbaka starkare än innan =D
 
Leksaker! Jag har börjat göra fleecekamptrasor, scoobydoos. De blir riktigt fina. Jag gör i svart och sen en annan färg. Hittills har jag gjort med svart/grön och svart/röd. Kollar efter fler färger varje gång jag går in i en affär! MEn vill ju inte köpa dyrt såklart.
 
GUUUD VAD JAG LÄNGTAR TILL OKTOBER! =D

Säsongen drar igång

Kategori: Allmänt

På lördag! Då snackar jag självklart om tävlingssäsongen!

Åker till Katrineholm för att starta en rallylydnad och direkt där ifrån sticker vi till Nässjö och sover till söndag. Då är de agility 4 klasser på min gamla klubb. Där gick jag nybörjarkurs med Keenay! Hon som trodde så mycket på Keenay ska vara där. Undra om hon kommer att känna igen oss.

På söndag kväll drar vi hem och på måndagen sover vi hela dagen! Tisdagen är de upp tidigt och åka till Visby. Vi sover där och tävlar i agility, 4 klasser på onsdagen. Sover till torsdagen och badar hela dagen och åker hem på typ natten.
Vila hela fredagen och tävla agility på hemmaklubben på lördagen. På söndagen är de agility i Nynäshamn som gäller.
Måndagen drar kursen igång för mej och Keenay i agility för Jörgen.
Onsdagen är de 3 deltävlingen i sörmlandscupen.
Lördagen startar Tina Keenay i rallylydnad och på söndagen är han min medhjälpare då de är sista kurstillfället på instruktörskursen!!

Fullt upp va de ja!! Måste ha en till hund, Keenay pallar inte mitt tempo:P