Agility- En livsstil

Living the dream

Helgen hittills

Kategori: Allmänt

I fredags så gjrde jag inte så mkt mer än att jobba.. Men igår em så kom tina och sebbe hit och kollade hur vi bor! kul kul! Sen åkte vi till öknas ridhus för att träna hundar. De gick hur bra som helst!
Trodde jag skulle få börja om lydnadsträningen med Keenay för jag tränade typ 2-3 veckor med honom för ungefär 7 månader sen. MEN tänk att han kom ihåg ALLT jag har lärt honom! Men jag lärde ju in en sak fel men de va ganska lätt att lära om den. Han fattade på bara några gånger. De är så himla kul att träna med honom! Jag är grymt taggad till att tävla lydnad nu!
På kvällen så åkte vi tillbaka till mej och vi blev festsugna så jag och Tina tog de lilla vii hade hemma och drack upp de. När de tog slut så gick vi till grannen! Hahahah! Undra vad dom trodde! Aja vi fick 2 öl och ½ flaska kosken=) Najsnajs =) De slutade med att Sebbe åkte hem för han skulle jobba dagen efter och Tina och Nelli sov över här =) De va kul att prata gamla minnen och så. Vi kom fram till att vi har känt varandra i 10!!!!!!!år nu!. Helt sjukt!
 
 

I blame myself, mostly..

Kategori: Allmänt

Idag åkte jag på agilityträning med Tina. Jag tog med mej alla hundarna. Hoppade mest med Keenay och han va jätteduktig! Shiiit vad snabb han har blivit i slalomen! Jag blir chockad varje gång. Tränade även endel på gungan och de blir bättre och bättre.
Sen gjorde jag lite slalom med Kharma och hon är så söt när hon tänker. Man ser verkligen hur hon tänker, min korkade blondin<3 Men för att vara hon så är hon duktig!
Gjorde lite banor med Andie i slutet och shit vad duktig hon är. Jag undrar vart vi hade varit idag om jag hade gått kurser med henne när vi va små! Jag ångrar verkligen att jag inte tog tag i hennes "aggressivitet" direkt när de började. Men jag va 14 år och hon va inte min, så vad skulle jag ha gjort då? Jag kunde dessutom ingenting heller.
Men jag kan ändå inte sluta tänka på vart vi hade varit idag om jag hade gjort de.
Idag är hon 9 år och de är försent...
Jag önskar att jag kunde ha en till Andie. En exakt likadan. Fast jag skulle göra allt annorlunda med henne då.

Agilitytävlingen

Kategori:

Jag va helt säker på att vi skulle diska oss i alla klasser. För jag menar han gör bara de jag säger och jag är helt nybörjare. Jag trodde oxå han skulle hälsa på domaren eller nån i publiken.
Men de hände inte!
Han (och jag haha) va superduktiga!

Lopp 1. Individuell agility klass 1
Jag gick banan och de kändes ganska bra. Sen helt plötsligen blev jag skitnervös!! Skakade typ nästan! Hahah. Man såg även på han att jag va nervös för han pep och höll på...
Men tillslut så blev de min tur och jag satte honom ner precis som på träning. Gick fram och sen startade jag honom och han bara flög fram! Han har blivit snabb. Riktigt snabb!
Han hoppade klockrent fram till gungan som stog i en sväng så han kom upp snett och han hann inte stanna på den sp han hoppade av innan den nuddade marken. 5 fel. Resten av banan klarade vi galant! Så galet nöjd med debutrundan!!

Lopp 2. Lag agility klass 2
Svårare bana för de va lag. Vi som inte ens har kommit till klass 2 än lix.
Men den här gången va jag liiiite lugnare men fortförande skitnervig! Jag gjorde som förra loppet och de fick skitbra! Men de blev ett missförstånd och han gick förbi ett hinder. Gjorde om och gjorde rätt. Resten av banan gick skitbra! Så fick 5 fel igen.

Lopp 3. Individuell hoppklass klass 1
Va inte nervös alls den här gången. Nu visste jag hur de gick till och jag litade på honom. Jag satte han ner och gick iväg och gav startsignal till honom och jag såg direkt att han va skittrött. Han kämpade på jättebra även om han va helt slut. Om jag minna rätt sp blev de missförstånd i den här klassen oxå och vi fick 5 fel för han gick förbi ett hinder. Han kämpade så bra ändå!

Klass 4. Lag hoppklass klass 1.5 typ sa dom.
Jag visste att de skulle skita sig för han va för trött. Vi hoppade 10 hinder och sen orkade varken han eller jag så vi blev diskade för han hoppade fel hinder . Eller de va rätt hinder men åt fel håll!

Vi fick veta resultatet sist. De la ihop individuell hopp och agility och jag fick sammanlagt 10 fel och blev därmed 8 av typ 24. Ska kolla upp hur många de va för de är kul att veta. Är super duper nöjd! Han är bäst!!

De la även ihop båda lag klasserna och då slutade Södertälje på en 2 plats!!! Tänk att vi fick med oss en silvermedalj hem på vår första start!! Jätteroligt ju! Nu längtar vi till nästa tävling men den blir nästa år :(

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3222162/images/2012/pic_5069f8949606ee2bb209004e.jpg" class="image">