Agility- En livsstil

Living the dream

Eskilstuna tävling

Kategori: Allmänt

I söndags va de tävling i Eskilstuna! Våran första officiella rallylydnad:)

Jag startade först! Skitnervös va jag. Men första steget in på banan så släppte allt. Keenay va lite nosig, men han gjorde ändå de jag sa.
Men jag ska verkligen träna på kontakten! Han ska inte nosa! Vid en skylt stannade han till lite för länge också men fick med han till slut iaf.
Vi slutade på 89/100 poäng och blev därmed godkända!:D

Träna satan till nästa rallylydnad som är den 3 augusti i Katrineholm.
Den 4 aug är de agility dubbeletta i Nässjö!
Den 6 drar vi till Gotland då de är agility dubbeletta i Visby den 7. Den 8 åker vi hem.
Den 10 är de agility i Södertälje och den 11 är de agility i Nynäshamn.

Taggaaaaaaa!:D

Österåker tävling

Kategori: Allmänt

I lördags a de tävling i Österåker i agility. Tina skulle ha startat med fick förhinder så jag startade även Nelli!

Dom körde large på em så jag kunde koncentrera mej på Nelli först, vilket va bra.
Agilityklassen drog igång dagen och jag värmde upp lite på slalomen eftersom jag vet att de är de hindret nelli har svårt för.
Hon gjorde de galant så tänkte att de blir nog inga problem på banan. Men så fel jag hade. Hon hoppade allt klockrent och sen diskade vi oss på slalomen. Men loppet kändes bra ändå.
Sen va de dax för hopploppet och den här gången va jag berädd på slalomen och då gick de bra! Men hon fick upp en lukt innan däcket så 5 fel där och tunneln efter så klantade jag mej så hon vände i tunneln så 10 fel totalt! Riktigt nöjd ändå! Första gången jag tävlar henne!

Sen blev de eftermiddag och de va Keenays chans att skina. Först va de hopploppet och de va endel svåra svängar, men jag lyckades!! Vi blev felfria och kom 3:a med pinne!!!! Nu har vi 3 pinnar i hoppklassen:D
Agilityloppet va de en riktigt svår ingång till slalomet och de lyckades vi inte med så 10 fel där och sen missförstod han och sprang förbi ett hinder så 5 fel till och disk. Men är ändå nöjd med dagen!:D