Agility- En livsstil

Living the dream

What a feeling

Kategori: Allmänt

Älskar när agilityträningar går bra. En sån grym känsla man får.
Tränade med Keenay igår och det gick väl bra. Jag var okoncentrerad. Varför vet jag inte. Men det gick bättre på slutet iaf.
Idag har jag tränat med Smilla. Hon va grymt duktig!! Det är så kul att träna med en hund som vill. Hon har fått upp tempot och jag måste verkligen springa nu! Tränade på en simpel klass 1 övning som tillslut blev en bana på 12 hinder. Hon klarade den felfritt tillslut och då vet man varför man kämpar och kämpar. Total lycka!
Hon klarade ett blindbyte som innebar att hon var tvungen att suga på hindret och jag var tvungen att lita på att hon hoppade det utan min hjälp. Provade 2 gånger och hon fixade det båda gångerna!
Sen körde vi slalom. Först 4 pinnar med bågar och det kan hon rätt bra sen innan. Sen satte jag upp så det blev 8 pinnar med bågar och det klarade hon flera gånger! Hon verkade förstå vad det gick ut på:D
Älskar verkligen den här hunden! Ska bli så roligt att se henne bara efter sommaren. Tror hon kommer att utvecklas något enormt i år!
Måste gå igenom alla balanshinder med henne när det har torkat mer oxå.



Planering

Kategori: Allmänt

Kom precis på att jag måste ha med mej koppel och halsband till Belgien ju! Hon måste ju ha det på flygplatsen och innan. Jag hade ett till Keenay som va ett svart simpelt läderhalsband med vanligt knäppe. Sånt tänkte jag köpa igen. Jag vet ju att det kommer att passa. Sen vill jag ha ett matchande koppel. Smalt med litet spänne.
Det ska jag köpa i helgen tänkte jag.
Sen måste jag växla pengar till euro. Måste ju betala resten av Haley.
Tror inte att det är något mer jag måste göra sen. Har ju bur.


Kan inte riktigt fatta det

Kategori: Allmänt

Tänk att jag gör det här egentligen. Jag som hatar att göra nya saker. Saker som jag inte kan. Usch säger jag bara!
Tänk då att jag ska åka till Belgien och hämta en valp! Tänkt vad mycket nytt jag får göra då och vad mycket som kan gå fel. Förstår ni då hur mycket jag vill ha henne? 
Nu har vi biljetter till mej, mamma och Haley. Vi åker den 31 mars kl 9.10 och är framme 16.40 i Belgien. Christel, uppfödaren skjutsar Haley till flygplatsen. Vi åker hem igen samma dag kl 20.30. Ena dagen ta en fika och hämta valp i Belgien och andra dagen vara hemma igen. Hur konstigt är inte det!

Bilderna är tagna när hon är 5 veckor. Min vackra Haley<3





One question

Kategori: Allmänt

And I could talk for hours!

Fick precis nya bilder på Haley! Hon är så sjukt vacker så jag nästan svimmar. Kan inte förstå att hon är min. I veckan så fick jag godkännandet på papper att jag får flyga hem henne. Idag bokade jag biljetter och på måndag ska jag ringa och boka hennes flygbiljett. Det är nu det händer! Helt sjukt! Det jag har väntat på i 1 år händer nu!!






Keenay då. Igår va det agilityträning och vi satte upp samma övning som på Heiditräningen. Det gick sjukt bra och jag är riktigt nöjd med honom. Jag körde även lite med Erikas Japp och Sofias Idun. Även det gick bra!

Imorgon är det tävling! Då får jag träffa Keenays morbror, mamma och bror igen:)
Alltid lika kul att träffa dom och Erica, Keenays uppfödare.

Kharma min älsklingstant bara skruttar omkring. Hon mår för tillfället bra:)