Agility- En livsstil

Living the dream

Mycket händer på 2 år

Kategori: Allmänt

Nästan exakt 2 år sen var det sen jag satt på din rygg. Det har hänt väldigt mycket sen dess. Men saknaden håller en i handen varje dag ändå. Idag var de exakt 1år och 7 månader sedan jag höll dej i mina armar. 1år och 7månader och de går fortfarande inte att skriva om dej utan tårar.
Du var mitt allt i nästan 8 år. Hade ingenting annat än dej. Hade inte tid med något annat.
Sedan den dagen har de hänt mycket, men så fort jag skriver om dej så spolas allt bort. Som att det var igår jag såg ditt sista andetag.

25/11 -2011
Because love was not enough.

Diablo<3

Can i do this?

Kategori: Allmänt

Om någon för några år sen hade sagt till mej att jag skulle gå en instruktörsutbildning år 2013 så skulle jag garva åt dom och säga att nej de skulle jag aldrig våga!

Till de första tillfället så ska vi tänka ut vad vi vill säga om oss själva om de borde våran nybörjargrupp. 3 minuter ska man stå där och snacka och shit! Vad ska jag säga om mej själv på 3 minuter? Typ hej jag tävlar med min bordercollie. De tar ju bara nån sekund!

Sen ska vi läsa 2 kapitel i en bok, som jag inte har. Beställde den idag och hoppas på att jag får den snart!

Men trots min nervositet så tror jag på mej själv för en gångs skull! Jag vill verkligen de här! De är min grej. Nu kör vi!

Yes, i can do this!

Midsommar

Kategori: Allmänt

Bilder

https://cdn2.cdnme.se/3222162/6-3/pic_51c74c7be087c31ff97107f5.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/3222162/6-3/pic_51c74c7be087c320202b7b10.jpg" class="image">

Mycket

Kategori: Allmänt

Längesen jag skrev, som vanligt..
Har startat KM som gick jättebra! Men pga ett misstag från mej i båda klasserna så blev vi diskade. Med Jörgen till hjälp så vet jag iaf vad jag ska träna på nu.
I onsdags va de del 2 på Sörmlandscupen! De gick inte alls bra. 10 fel i agilityloppet och disk i hopploppet. Men vi vann agilityloppet och de va ett riktigt bra pris! Nämligen en massage för hund värt 650kr! De ska kharma få:)

I fredags tog jag hundarna och åkte till Tina för midsommarfirande. De blev en riktigt rolig kväll med trevliga människor!
Igår och idag har jag inte gjort ett skit förutom promenader mer hundarna.
Kastade boll med Keenay både igårkväll och idag. Han har taskig kondis! Längtar tills vi har flyttat så jag kan köpa en cykel och cykla med han igen!

Igår började kharma att löpa. Suck, nackdelen med tik!

Kollar blocket efter hundar för att de är kul och shit vilken söt hund jag hittade idag! Tur att de va en tik!
Längtar till den dagen de är min tur<3

Hus

Kategori:

Kolla på hus på torsdag igen då och hoppas på de bästa. Låter ganska likt huset i nykvarn med inhängnad tomt fast större hus.

Fick en förfrågan av min klubb om jag vill vara med i agilitysektorn och självklart vill jag de! Vi aktiva måste ju se till att agilityn i klubben är aktiv! Så nu är vi 3 st som ska vara med. Ett litet möte på KM, där jag även ska vara funktionär!

Men!! Flyttar vi tillbaka till tystberga så går de inte att vara med i sektorn för mej för då blir de för långt:(

Så hoppas nu!!!!

Känns ganska hopplöst

Kategori:

Jaha, vi kommer inte att få de huset heller nu då, eftersom de inte har ringt och de har gått 2 veckor...
De som va perfekt! Jag vill inte tillbaka till tystberga, jag vill inte! De är alldeles för långt till allt då. Kommer inte kunna träna lika ofta på klubben för att de e för långt.
Allt känns hopplöst just nu. Varför ens leta hus när man inte får något nångång?
Kollar inte ens blocket längre för de känns inte ens lönt. Söker inga hunddagisjobb, för får ju inget ändå.

Har inte lust att göra ett skit längre.

Tur att jag har kharma, Keenay och Cassi.

Helt galet

Kategori: Allmänt

Har en data p[ engelska s[ g[r inte att skriva endel bokst'ver.
 
Han har gjort det igen. I gar pa sormlandscupen sa va han fantastisk!
 
De va bara 3 largehundar och vi borjade med hopploppet. Loppen gar i klass 2. Han va grym, jag lamnade honom lite for snabbt i slalomen sa han skippade sista, vi gjorde om och ratt och resten satt. 5 fel och vi vann klassen! Han fick en leksak som pris vilket han uppskattar!
 
Sen var det dax for agilityklassen och han va valdigt lyhord i denna klass. Vilket var bra for precis innan vi skulle in sa blev jag valdigt, valdigt nervos, sa jag glomde i princip allt jag lart mej! hahah! Men vi tog oss, trots det, runt felfritt och vann den klassen med! Priset blev ett halsband, gront saklart.
 
Helt galet att just jag har denna superhunden!!
Denna dagen var det aven 6 manader sedan cinderella andorra dog i branden. Saknar henne varje dag, mer an folk tror. Man g[r inte vidare sa snabbt efter en handelse som den. Endel manniskor forstar inte det.
 
Cinderella Andorra
Du e den finaste jag vet.