Agility- En livsstil

Living the dream

Veterinären igen...

Kategori:

Andie kommer att bli välkänd hos animalen i Södertälje! För vi ska nämligen dit igen! Imorgon kl 15. Hon har börjat få blödningarnoch vet tror de kan vara urinsten. Så imorrn blir de ett ultraljud och kissprov. Min prinsessa <3

Veterinären med Andie

Kategori: Allmänt

Jag skyndade hem medan Katja besiktigade hennes bil. Släppte ut hundarna och bytte om och åkte sen till Moraberg.
När jag kom fram så va Katja redan där,men kliniken va inte där så jag kollade kartan på min mobil och sen åkte vi vidare och då hittade vi.
Jag gick in med Andie och Katja väntade utanför med Keenay och Kharma.
Jag och andie fick vänta ett tag men sen fick vi komma in iundersökningsrummet. Vetten frågade om henne och kolladesen igenom henne. Jag lämnade över kissprovet som jag tog innan vi åkte och hon lämnade de på analys direkt.
Andie va jätteduktigt hela tiden! =D Hon klämde på tumören länge och jag hade rätt. De är en elakartad tumör som kommer att växa snabbt nu och Andie har bara några månader kvar enligt vetten.
Så jag bestämde att de blir operation.
När vetten hade klämt klart så kom de in en sköterska och tog blodprov. De kom inget blod från höger framben så hn fick ta från vänster fram och Andie tyckte de va obehagligt så hon pep endel stackarn..
Efter de blev de röntgen av lungor för de måste man göra innan operation så de va likabraatt göra de direkt. Jag fick inte vara med konstigt nog. Sköterskan tog iaf Andie och hon fick bokstavligen släpa in henne i röntgen. När de va klara och hon öppnade dörren så va hon tvungen att släppa kopplet för att hon blev helvild när hon såg mej igen sötnosen =)
Sen fick vi vänta...länge.
När vetten kom så berättade hon att allt såg bra ut på röntgen med kissprovet visade mkt höga halter av vita blodkroppar och nått mer och de tyder på UVI så de fick vi medicin för som hon ska äta i 10 dagar och 2 dagar efter de ska vi in med ett nytt kissprov.
Att hon haltar ibland kan bero på artos men hon visar inget nu så de fixar vi när de blir aktuellt.
Hon spyr ibland också och de kan bero på borelia med hon ringde idag och sa att testet va negativt.
Vi röntgade buken pga UVI för att se att allt stog rätt till och de gjorde de. Den här gången fick jag iaf vara med och Andie är så duktig! Hon är livrädd för allt med hon står ut iaf.
När jag har lämnat kissprovet om 12 dagar så ska vi bestämma operationstid om infektionen har gett med sig.
 
Min lilla gammeltant Cinderella Andorra <3

=D

Kategori: Allmänt

Igår när vi kom hem från jobbet så va Keenay blockhalt på vänster bak. Jag tänkte vänta till nästa dag asså idag och se om han blivit bättre.
I morse så va han fortfarande blockhalt så ringde och bokade tid på smådjurskliniken. Fick 15.00.
Stressade på jobbet för att hinna. Kom hem 14.20 skyndade ner och släppte ut hundar och tog med mej Keenay upp sen och han va ju inte halt! Nu va han sitt vanliga glada jag =D Igår och i morse så va han helt dämpad...
Så ringde och avbokade.
Skönt att han e hel iaf =D

Cinderella Andorra

Kategori: Allmänt

Murmästartorps Kharma

Kategori: Allmänt

Keenay

Kategori: Allmänt

Bilder på min prins!
 

Bilder från förra mobilen

Kategori: Allmänt

Ovisade bilder från förra mobilen=)
 
Bilden på Diablo är den sista bilden jag tog på honom!
 
He var och är fortfarande min once-in-my-lifetime-horse. Mitt <3 Diablo
 

Längtar verkligen till september!

Kategori:

Jag vill verkligen ha ett eget hus! Är så trött på att bo här nu.. Men de närmar sig iaf:) i går så sa chefen att jag och Katja gör ett grymt jobb så han ska försöka fixa så vi kan jobba 3 dagar i veckan när sommarjobbet slutar, men han kan inte lova nått. Men de e ändå kul att höra att man e duktig! Idag så tränade jag och Tina med hundarna i Nykvarn. De gick bra keenay blev trött jättesnabbt så körde inte så mkt med han. Vi gick en kortis och åkte hem sen. Vi bestämde att de blir en utekväll nästa helg:)

Agilityträning! =D

Kategori: Allmänt

Idag är de måndag och de betyder agilityträning! De va jag, Tina och en till. Vet faktiskt inte vad hon heter trots att vi har tränat ihop ett par ggr nu.. Hennes hund heter iaf Idun.
Jag och Tina kom dit innan och tränade lite på balansen, tunnlar, hopphinder och jag tränade även på gungan.
Sen kom Iduns matte och vi plockade fram en bana. De gick superbra! Keenay börjar få upp farten = han börjar bli säker!
Han orkade även gå genom slalomen flera gånger nu. Sista rundan så blev han astrött och orkade inte lyssna eller nånting så vi avslutade där. Jag gav Tina en specialövning och de gick hur bra som helst! Nellie och Tina ät grymma!
 
Idag köpte jag en iphone! Finally! Imorrn ska jag få hjälp av Sam med att komma igång =D

En dag med brorsbarnen!

Kategori: Allmänt

Vi hämtade Matilda och Oliver vid kl 10 idag. När vi kom hem så hoppade vi studsmatta och lekte massa till 11.45. Då va de dax för mat. Efter maten så åkte vi ut i skogen med barnen och hundarna och plockade blåbär och lekte runt. Vi va ute i 1 timme kanske, sen började de att regna så vi åkte hem. Barnen blev jättetrötta så vi la dom och sov i 1½timme. Sen när de hade vaknat till ordentligt så blev de till att hoppa studsmatta när de inte regnade och leka inomhus när de va regn.
Vi har haft en superrolig dag och barnen likaså =D
 
Måste bara säga att mina hundar är världsbäst!
 
I fredags så lämnade vi Rigo hos hans nys fodervärd! Madelene. Så numera bor han i Hölö och lever livet =D
mkvarnstrom.blogg.se där hittar ni henne.=)
 
Now I know that everyone's talking about that time heals all wounds is bullshit.
I wish you were here.
Diablo <3
1993-01-01
2011-11-25

Snart så...

Kategori: Allmänt

Fick ett sms på fm idag från tele2, abonnemanget står på mej nu så åkte till The Phonehouse efter jobbet och tänkte köpa Iphone, men de sket sig ju. De sa att de tar ca 5 dagar innan de syns i deras data så får vänta yttligare 1 vecka...
 
Men nu har jag iaf sålt westernsadeln. Hon ringde på kvällen och frågade om hon fick komma på en gång vilket hon fick. Hon kollad epå den och hon blev lite kär så hon tog den på en gång, så nu e man rikare =)
 
Madelene sa att på torsdag så kan hon ta Rigo. Så vi säger hejdå till Rigo på torsdagkväll.
 
Jag va ute på promenad med hundarna i typ 2 timmar idag. Eller inte med Rigo, Katja fick gå med honom. De är så awesome mina hundar <3
Cinderella Andorra
Murmästartorps Kharma
Keenay
<3<3<3
 
Helgen som kommer så ska vi vara med brorsbarnen en hel dag utan Sam och Mary. Kvalitets tid<3
 
Jag trodde att ju mera av dina saker som blev sålda och försvann ur mitt liv så skulle jag sakna dej mer. Men jag har ju dej här och de är de som betyder. Inte dina saker.
Diablo<3

Händelserik dag!

Kategori: Allmänt

Dagen började tidigt, vi åkte till Sam och Mary 09.30 och när vi kom dit så gick vi till tomtits direkt. Vi va där i många timmar och kollade på alla saker och hade väldigt roligt! =D
Promenaden tillbaka hem till Sam och Mary blev väldigt blöt, de spöregnade nämligen nästan hela vägen! Men vi åkte iaf hem direkt och nån ½timme senare så träffade jag Tina, en kompis från skoltiden. V har inte träffats på typ 3 år! Men vi gick ut med Keenay och hennes hund Nellie. Vi hade asmkt att prata om och de va jättekul! Imorrn blir de hundträning tillsammans på klubben =)
 

Nya huset!

Kategori: Allmänt

Är så glaaaad!
I söndags så åkte vi och kollade på ett hus i stallarholmen. De va fint, men inget för oss. Alldeles för stort. Men vi sa att vi va intresserade iaf, för vi måste ju bo nånstans..
Direkt när vi kom hem så satte jag mej framför blocket och så såg jag en annons på en lägenhet på landet. Jag kollade upp de på kartan och såg att de låg i skogen i Tystberga.
Katja ringde och vi fick komma och kolla på de direkt! Så vi satte oss i bilen och åkte.
Framme ca 50 min senare. Direkt när vi kom fram så såg vi bara en typ skrot. Vi ringde och de kom ut. Vi gick och hälsade och de va verkligen jättetrevliga! Vi gick till lägenheten som är mer som en enplansvilla. Behöver plockas iordning utanför så vi får en fin fram och baksida. Vi gick in och möttes av en asgullig bebis! De bodde där nu men vi fick kolla omkring. Första intrycket va att de va perfekt. Lagom stort och fint! När vi kollat klart så gick vi ut och vi fick en förklaring om varför de såg ut som en skrot. De hade nyligen köpt stället och håller på att rusta upp de. Alltså huset såg inte ut som en skrot, utan resten av gårdsplanen.
Men vi sa att vi kände oss helt hemma och va superintresserade.

När vi kom hem så gick vi på promenad med hundarna direkt. Vi gick väl kanske i 1½timme. På vägen hemså fick Katja ett sms om att vi kan ringa dom ang. huset på kvällen.
När vi kom hem så ringde Katja. Vi kom på att vi frågade aldrig om de va okej med djur. Svaret blev, nja de e väl hundar som är lite sisådär. De är väl okej om de inte skäller på natten.
De hade haft hyresgäster som hade haft hundarna sovandes ute på natten, eller rättare sagt de hade skällt hela nätterna och grannen gillade inte de. Men vi sa att de skäller inte på nätterna, för de gör dom inte.
Då fick vi svar att vi får flytta in!
Fatta en lättnad för oss! =D

Igår så åkte vi hem till dom och skrev på papper så nu e allt klart och vi flyttar in den 1 sept!

Just de, nyss när jag gick ner till bastun så gick Rigo, Andie och Kharma typ 30m framför mej och Keenay gick med mej, men så tar han sats och kutar till de andra och råkar kuta in lite i Andie och då fick bitchen damp och ger sej på Kharma och de börjar slåss. Jag skrek för full hals och de slutade och jag började springa mot dom men jag hann inte för Andie hoppade på Kharma igen. När jag kom fram så drämde jag till dom med kopplet så slutade de.
De slutar med att Kharma inte har en enda skråma och Andie har blivit biten 2 ggr i huvet och 1 gång på benet. Hon har 2 sår på högra örat, 1 i höger mungipa, 1 en bit under vänster öga, 2 sår på höger framben och är svullen där nu.. Säkert nått mer jag inte hittar..
Hon är en sån bitch! Hon har slagits mot kharma nångång per år nu i 5 år och Kharma har aldrig ens fått ett skrapsår av andie. Men andie däremot haltar alltid efter ett slagsmål mot Kharma.. Att hon aldrig ger sig.
Aja hon får iaf skylla sig själv och jag är glad att Kahrma nte råkade bita henne i ögat eller nått.

Still love my dogs <3

JAAAA!

Kategori: Allmänt

Vi kollade på ett hus tidigare idag och fick sms om att vi skulle ringa och vi ringde upp nästan direkt och fick besked om att vi får hyra de! SÅ JÄVLA AWESOME! =D=D=D=D